Followers

Monday, July 19, 2010

I NEED TO BE STRONG..


1. dah lama aku tinggalkan blog nih. sejak masuk campuse.. tak sentuh langsung blog nih.. tataw lar.. mungkin bagi aku blog bile perlu kowt.. maaflah aku bukan blog yang tegar.. dulu mungkin but sekarang bukan.. sbb banyak komitmen.

2. mcm biasa lar.. kalau aku happy gembira sedih.. aku akan berblogging.. previous entry its all about happy story.. but now. aku tataw lar.. nak kate cite sedih or sebagai cite tak sedih

3. hidup as student sangat2 banyak mengajar aku. banyak masalah.. sebelum aku masuk.. semasa aku masuk belajar.. dan tataw lar.. ape akan jadi selepas belajar.. i hope everything will be ok..

4. walaupun nampak aku suke, ketawa. gurau2 di depan.. but dalam hati aku.. n dalam otak aku. hanya Allah yang tahu. aku tak suke nak tunjukkan kesedihan aku kat orang. mungkin kekadang aku terlepas tertunjuk. tapi mungkin masa tuh aku dah tak tahan.. aku xleh pendam masalah tuh sesorang..

5. i admit .. semua yang berlaku ada hikmah nye.. so.. ape yang perlu aku buat masa sekarng nih.. sabar, banyak2kan berdoa and paling penting aku kene focus untk study..

6. aku rasa aku dah mula lalai akan pembelajaran aku.. tapi x tak pa. xde istilah lambat dlm hidup aku.. aku akan cube sedaya upaya. aku akan berdikari insyallah.. :)

p/s i wish the miracle can do the things that i can't do.. hurmm...

1 comment:

Ilham Ainol said...

salam singgah ami,

life is not just about a bed of roses and a piece of cake. its more than that.sometimes you feel up and sometimes you feel down.its the smartest way of handling it that defines you as a mature and responsible person.hope you are fine and success will always waiting for you,maybe just around the corner of your conscience or maybe just close at hand...

my ami will always manage to pull it through...

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute