Followers

Saturday, May 29, 2010

HAPPY DAY

PASTIKAN ANDA MEMBACA DENGAN MOOD YANG SANGAT HAPPY..

1. hai hai.. apa khabar weh.. adeh.. penat mengemas blog yg dah bersawang dan berdaki.. tapi sekarang dah berkilat gunelah sunlight pasti bersih.. huh?? dush dush.. tetibe

2. mintak maap lar bebanyak yer.. teman bukan ape.. kebelakangan nih busy siket.. banyak bende kene settle.. dari johor ke sarawak. dari sarawak ke perlis pulak.. haih.. baru skrg dpt lepak umah dengan seronok dan jaya nya. sambil nyanyi lagu 1 malaysia.. adeh.. pang.. amik ko.. merapu..

3. 28 may 2010 aku kuar jejalan.. banyak tempat yang dilawati cuti cuti malaysia.. sambil menari lagu siti.. malaysia trully asia.. matilar.. pijak aku skali.. ok.. straight forward.. aku gi.. KLCC, Pavil and lowyat.. ohh ye lupe bukit bintang also.. ngee..

4. bermula gi KLCC.. sambil bumi membasahi hujan.. waaa dah macam memori daun pisang.. ekeke.. so jejalan lar kat situ.. yang best nye.. falliq bawa saya di satu laluan tikus dan laluan ajaib yang saya tidak pernah lalui itu.. bermula lah hidup seorang pengembara.. kembara.. sudah puas ku membara.. ok.. dah cukup.. jalan tuh nak gi ke pavil.. so itu pembelajaran yang pertama dari beliau.. i like.. ekeke..

5. setiba aku di Pavillion (ayat skema benci) kitorang pun gi lepak2.. pastu falliq nak cari ear phone utk BB mcm baby.. ohh lagu yg ku minat.. baby baby baby ooohhh.. justin bieber.. wakaka.. ada org x suke lagu nih.. duli ape.. :-p so gi lar lowyat..

6. pastu gi balik pavil.. melepak lagi kat pavillion menunggu uncle dino and ardi. ok.. mule2 segan.. sbb baru kenal diorang.. mcm biasa lar.. sikap pemalu aku yg tak bertempat tuh.. ngeee.. dinner kat TGI.. best.. sedap.. lame2 ok lar siket.. ngeee..

7. sumpah masa ni kaki aku dah sakit.. and dah penat.. tapi cover jerk depan mereke.. bleh jadi calon pelakon lelaki terbaik.. ok aku taw.. berangan.. maka kami minum2.. di PAPA KAYA.. papa rich.. minum2.. burak2.. mcm interview dah aku rasa kat sini.. ape2 pun uncle dino give so much input to me.. thumbs up.. even dow.. he is.. sooo.. criticizer person.. wakaka.. jgn marah bro.. ngeee..

9. ok.. yg ni perlu highlight besar2.. sbb aku sangat happy dpt beday present..walaupun dah belated.. tapi sebagai tebusan dari beliau.. aku dihadiahkan dengan sehelai tshirt yg sangat cumel.. and simple.. i like..


honestly ami sangat suka baju nih.. ngee.. terus pakai masa gi wedding ceremony siang tadi..



falliq dengan muke yang terjelas kepoyohanye itu.. ekeke..


dont ever try this at home.. matilar.. minum white coffe pun leh drank..


madah bercili: uncle dino sangat membenci manusia yang antisocial

p/s ape2 pun thank you so much to falliq and to uncle and ardi.. nice to meet u guys.. ohh yee.. nick juga.. hehe..

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute