Followers

Friday, March 12, 2010

KECUMELAN

huhu title nak over.. x lar comel sangat.. biasa2 jerk..(tapi ramai ckp comel) la la la..

korang mesti kate aku perasan kan.. yang aku ngaku aku cumel.. korang x caye ke?

betul x caya?

nape x caye?

aku x tipu...

nak bukti?

korang jangan nyesal k!!

ahhh nak amik bukti nih..
ahhh aku suruh percaya xnak!! kan dah nyesal.. wakaka..



korang mesti tertanye siapa dak lelaki yang cute mute tuh kan.. hehehe.. (tetibe segan nak bagitahu) wakaka mcm nak kene mkn penyepak jerk!!

itulah aku weh.. mase aku kecik.. aku tak igt bape tahun.. ada banyak pic lagi.. tapi aku xde scanner nak scan pic nih.. yg clear pic nih satu jer lar.. tapi x berapa nak clear jugak.. huhu...

haih.. kan best kalau aku jadik kecik mcm nih.. xyah pikir ape2.. hurmmm.. mcm kejap jerk.. masa berjalan.. now umur aku dah.. 2_ erk.. walaupun masih mude lagi.. ekeke.. leh enjoy lagi nih.. wakaka..

p/s best nye kalau jadi dak kecik...

1 comment:

FNSyareena said...

HAHAHA! agak2 nak lawan tak sape lagi comel? haha! yeah, comel lah tu. time budak budakk! :D

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute