Followers

Wednesday, March 10, 2010

KAWAN

Align Centerthis entry special for my best friends.. ngeee. weh tinggal lagi 1 bulan lebih jerk dah nak grade insyallah.. member aku yang paling lama aku knal adalah si budak china muaalaf nih ahh.. JOHAN.. hahaha.. aku knal die pun masa part 1.. masa tuh masing2 kekwat.. muke nak sombong.. lagi2 aku.. wakaka.. x bertegur sgt ngan die.. but.. time is change.. kitorang makin rapat..

dulu die berkemeja(mcm orang tua) dengan seluar slet yang besar(mcm org tua gak) now.. dah banyak berubah.. wakaka.. dulu die kering. mcm ikan kering.. now dah berisik!! dah bleh jadik bapak orang( sbb perut dah kedepan leher berlipat2) wakakaka.. kalau berkawan mesti ada gaduh2 kan.. so normal lar beb.. gaduh2 nih.. wakaka.. tapi salalunye yang keras kepala adalah aku.. yang bagusnya dak cina mualaf nih die cepat minta maaf kat orang.. ekeke.. tapi kalau die dah tak suke kat orang tuh mmg die takkan amik port.. wakaka..

dan sampai ke hari nih.. kitorang berkawan..

pastu tetibe muncul sekor dak pompuan nih.. wakaka.. AZRIANA a.k.a BAM.. ekeke.. aku knal die pun sebab si johan nih.. and sebab kelab debat.. hurmm.. best kenal ngan si bam nih. sbb pale otak die leh tahan.. gile mcm aku.. ekeke.. pantang ajak wat keje gile.. ekeke.. mesti dapat sokongan daripada die.. tapi satu bende jerk tak leh tahan ngan perangai die. cepat emosi. wakaka.. emosi terganggu.. pantang ckp sikit muke confirm dah berubah. huhu.. mcm ayam berak kapur.. ohh ya.. si bam nih slalu touching ngan si johan.. mcm suami isteri.. tapi sekarang si bam dah dengan si KARE.. eekkee.. (die bukan player..) ajeng dengan redha membiarkan si bam pergi dengan si kare..(mati lar aku kene hentam lepas nih.. sbb reka cerita).








apa2 pun aku gembira jadik member korang.. huhu..



4 comments:

ezasigadis said...

aku x de pon T_T
sampai hati ko :'(

AMIREZKA said...

erk.. wakaka. tu lar ko.. ahh.. sape suruh x dptg segamat.. kan aku dah lupekan ko.. wakakkaa...

Joe_Hans said...

mase kian berlalu..yg dtang kan pergi silih berganti, hanyer yg ikhlas akan tetap d hati... gudluck untk korg 4 final year... pasnie kalo ader rezeki setempat lagi.. kalo x... herm... t.care guyz... never frget me.....best of luck!!

Azriana said...

aku je ek yg blum komen....??
n aku je ek yg xde blog..???
hahaha....
mcm ketinggalan zaman gler.....

kaw mmg gler kan fahmi wat statement announcement brani mati kat blog kaw.....
sengal...!!!!!

pape pun...
to u fahmi, johan as well as eza.....
thx n sorry 4 evryting..
3 of u guyz means a lot 2 me wpun macam2 lah jadi kan......
kawan sampai mati ek...!!
so xde istilah suami isteri hangguk kaw....

eyh3x...
cam da nak grad esok..
puhleezzz r..
lama g..
masih bpeluang wat byk keje gler lg...
ok dah..!
bye.!
haahaha..!

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute