Followers

Thursday, February 4, 2010

PERTANDINGAN.

hai ape khabar semua.. windu tak sama aku. hehe.. mesti windu bangat kan.. hehe.. aku nak tanya pendapat hehehe.. di bawah nih ade dua gambar.. yang sama tetapi berbeza. ye ke berbeza.. mungkin tak.. cume warne je beze.. erk..

baik lah(skema nak mampos) aku nak korang pilih mane yang bagus.. yang original or yang dah di black n whitekan(ade ke pekataan nih)

tetapi harus di dingatkan kenelar bagi reason yang munasbah. hehe. sebab hadiah paling lumayan akan diberikan kepada kamu semua..

hadiah berupa promosi blog pemenang secara percume selama 1 bulan.. hehehe.. pe macam menarik? hehehe..


yang nih ke
atau...

yang nih.. hehehe..

p/s sekarang aku dah tenang.. tak sabar 26 feb. hehehe.. :)

3 comments:

KizZ said...

dua2 buruk..heheh..yg color kot..

Anonymous said...

kalo aq bg cadangan,
ko nk ikut ker??
y kaler kot..

ezasigadis said...

hi fahmy. lame x dengar cite. ehm, aku komen ni sebab da lame x komen ngn ko, bukan pasal pertandingan ni :) saje je. pix b&w ko nampak cm style sket. and x berapa obvious skin complexion ko. sarmart la yang b&w. tp if ko senyum sikit msti lagi okay. ko jangan la sedih lagi eh. aku rase cam da jauh giler ngn ko. mcm stranger da :'(

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute