Followers

Friday, January 8, 2010

CERITA DALAM PETI SEJUK.

dah lame sebenarnye nak post entry nih.. but pic tak upload.. pastu dah upload pic.. besar plak.. xleh nak masukkan dlm blog.. ngeee.. takpe lar.. proceed jer lar.. .. hehehe..

kali nih.. entry bercampur2.. hehe.. 1 enrty 4 cite. ceh.. mcm nescafe 3 in 1.. hehe.. (dah lama x minum nescafe)tapi kali nih kite tukar nescafe jdik 4 in 1.. (tambah madu) hehehe

cite pertama..

hari tuh ami gi jumpe mosab(ex kakjun) and his friends.. lama gila tak jumpe mamat babun nih.. hahhaha.. jumpe kat klcc.. ape lagi.. kalau jumpe mosab.. kene paw ngan kitorang arr.. wakaka.. tapi tak tahu samada mosab or mo yg belanja..

diorang belanja berger king.. ok lar.. yang wat aku jeles.. die makin kurus!! jumpe jerk.. aku terus memekik kat die.. mosab how u become thin men!! hahaa.. and mosab nih penah jadi trainer aku.. hangat2 tahi ayam.. haha.. 3 kali kene bancuh ngan die. aku dah tak larat.. letih nak exercise.. hehe.. buat sendri2 lagi best.. xde pressure.. hehehe.. and mo dtg malaysia.. die dari dubai.. lepak sini.. mo dari dulu sampai skrg tak berubah.. dengan sikap poyo and bajet bagus die tuh.. haha.. tapi dia ok larr.. hehehee... :D

ok.. kali nih.. credit to kakjun.. kete beliau sudah kuar dari bengkel..

shape kete tuh smart.. cantik.. tapi sayang.. cat die.. mcm cat murah.. mcm kene tipu jerk.. kate fresswhite.. tapi mcm putih mati.. x nampak special langsung dengan warne putih tuh.. sorry.. ekeke.. pastu kete tuh lowert sangat.. pastu tayar besar plak. n bile jalan tayar kene body.. adeh.. paling benci naik kete mcmnih.. x selesa dibuatnya. paling menyampah.. ngeee....
hehehe ape2 pun boleh larr.. hehehe.. sekadar memuaskan hati.. ekeke..

n next cite.. pasal aku gi raub.. pahang.. rumah kakliza.. ekeke.. atuk ku kawen lagi weh.. wakaka.. atuk kakliza.. kawin.. sweet gile.. cumel nenek baru.. ekeke.. nampak atuk pun bahagia jerk.. hehehe.. so mcm2 lar kami lakukan.. untuk persiapan pengantik sebeleh lelaki(atuk) huhu.. dan aku dikerah untuk memotong daun pandan.. katenye nak wat pewangi untuk hntaran.. ekeke. hantaran 5 dulang dibalas 7 dulang.. mcm biasa lar. hehehe..


gegeh kami memotong daun padan.. wakaka.


hantaran yang simple.. ekeke..


yezza kami menggila.. wakaka.


masa mule2 amik gambar muke atuk.. cover garang. haha..
pastu kitorang join. terus jadi natural.. wakaka.. atuk rock!!


mcm biasa kalau gi kampung kakliza.. wajib singgah air terjun latar lembik. huhuhu.. syiok gile.. main slide kat batu tuh.. hahaha.. balik sampai lebam2.. hehehe.. tapi aku, kak liza, kak azi and azri menggila bile balik.. abis semua jalan kitorang bergambar.. pantang nampak tempat cantik.. pasti kitorang benti.. amik gambar.. ekeke.. tapi sayang.. masa gi mandi tuh. x snap pic.. sbb masing2 khusyuk mandi.. ekek.. kitorang amik pic masa otw balik jerk.. ekeke


pit stop yang pertama: menggila di jambatan gantung, orang asli kat belakang tuh sombong. masa kitorang nak amik gambar ngan diorang.. diorang terus lari sampai kat belakang tuh..


pit stop kedua: menggila di pondok.. wakak.. reaction muke memasing. mcm nak kene penyepak!! wakaka... sengal!! ohh yang lelaki lagi sorang tuh.. azrey(adik kak liza) hehe..



pit stop ketiga: haha.. pondok yang kedua. muke kak liza mcm bengong.. wakaka..

hahaha.. aku menggila habis.. wakaka..

huwaaa. kepala aku termasuk bawah tayar.. bongok kak azey. bukan nak tolong..
atleast kak liza tolong jerit.. hahaha..

kami bahagia pada hari itu.. wakaka.. tapi kene tinggal ngan azrey.. so jln kaki lar diorang.. aku kene terbang.. wakaka..

lepas tuh.. kitorang mkn lolipop murah yang rasanya sangat sedap.. ekeke.. dr besar sampai lah jadi mcm nih
ekek saje jerk terbalikan pic nih.. ekeke..



next cite lagi.. hehehe..

balik kll hari ahad.. so mlm ahad tuh.. ada plan.. fairewell kakjun bersama huq dan azli.. hehehe
best woo mlm tuh... huq belanja.. thankz bro.. ekeke.. btw.. nice place arr sane.. anti nak dtg lagi.. eeke.. erk.. lupe nak bagitahu tempat die.. hehehe.. kat FLAMMING STEAMBOAT.. die mcm alal2 seoul garden.. tapi die just steamboat.. hehhee. tapi xleh lawan seoul garden. ekeke..


azley mengganas mkn ala-ala.. khusyuk mkn.. bape kali bangun amik kat kaunter tuh.. wakaka...


nih pinggan kak jun or kak liza.. aku tak pasti.. wakaka..


ekeke..


p/s curently atuk dah ade nenek baru.. kakjun dah kat sarajevo. aku dah kat campus.. kak liza dah sebuk ngan keje..

3 comments:

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....

LiL.DeViL said...

Nice post!! Keep it up~

btw, aku dah change blog aku ke http://www.myobsessions.net

singgah2 laa yer..

liz said...

psst....yg last mase farewell,mane pic aku sundal??
-ahahah very d kampung² one kan ngan kain batik....mujur tak londeh.kehkehkeh~ =P

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute