Followers

Wednesday, December 16, 2009

DEBAT

alhamdulillah ade gak kesempatan aku utk update blog ku ini. sebuk dengan DEBATE VC CUP 09 kat KAMPUS BANDAR RAYA MELAKA haih.. ngan training agi semua.. finally udah di rumah juga..

walaupun x menang but kire ok lahh.. team aku dpt 2 kali menang drpd 6 round.. pastu aku sekali dapat best speaker. ekeke. (bukan utk bangga)

hurmm.. overall best lah jugak vc cup this year. but ade kelemahan in mgt siket.. but nevermind. biasa lah tuh. nothing perfect rite..

banyak bende yg belaku kat sana.. hurmm but xleh lah nak cite kat sini.. hehe PNC ngee macam2 gosip menular. haih.. what to do.. mulut orang takleh tutup.. mulut tempayan tuh bleh lahh tutup.. ekeke..

tapi abaikan jerk.. yang penting i found alot of new friends there.. nice to meet u all.. ekeke..

nak letak pic xleh.. sbb diorang tak send lagi the pic.. haih.. bile lahh.. dpt tgk pic.. nih. lembap tul memasing.. ekeke.

p/s pesanan utk semua jangan anggap bile sombong menandakan kita dah cukup bagus.. no. bukan camtuh.. peace no war..

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute