Followers

Tuesday, November 3, 2009

HATI TERKENTUT


Apa maksud ADIL n susah ke nak berkelakuan adil? and susah ke nak jaga perasaan masing2. ada ke nak amik tahu tentang masalah masing2. sanggupkah berubah untuk semua orang.?

sedar tak bila nak mengaku kesalahan masing2 and sedar tak bila nak kene mengalah. hurm.. bukan semua boleh buat mcm tuh rite?

perlu ke mengungkit? hurmm (tak perlu) and perlu ke memujuk hurmm.. (perlu) arghhh... pening2!! stresss!!!

and perlu ke ada niat untuk memaki? tidak menjawab adakah satu jalan penyelesaian. hurmm.. (mungkin... berdiam lebih baik.. drpd berkata..)

and perlu ke terasa terabai.(mungkin terasa)

mungkin.. sang urna perlukan sang rawi yang lebih sempurna..
sang urna mengambil keputusan untuk berdiam. di kamar langit.

p/s UNSTABLE MOOD.

there is a lump in the right side of my head, accompanied with some chest pains, the lights go out, complete darkness, as i hear my chest start to tick i wonder, is this real, then my head starts to tick, within 3 seconds, i continue to see darkness............

4 comments:

AdiE said...
This comment has been removed by the author.
AdiE said...

life is so hard to undergo..

but..

LOVE LIVES FOREVER
(king of pop_MJ)

tengku_fir21 said...

jgn sesekali mengungkit...

Afzainizam said...

salam dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

salam buat anda... lama aku tak datang blog ni...

kentut... hai ade gak entry pasal kentot...

eeeee busyuknya....

ape pun aku sedang bacaa entry ko yaang lepas-lepas tertinggal banyak lah... sorry lah lama sangat tak ziarah ko tu yang kena baca dari awal...

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute