Followers

Friday, October 23, 2009

UTUSAN OH UTUSAN. kes terlepas pandang..

huwaaaa.. aku windu sama korang.. mesti korang semua sibuk mana amirezka nih.. x update2 blog nih.. wakaka.. (walaupun xde org sibuk tanye.. ekekkee) mesti korang windu ekekek aku.. n ngeee aku kan.. huhuhu..

ok sekian lama nya aku menyepi aku nak share tentang satu kes baru nih.. yg konon2nye... anak si ajaran sesat nih... fuck betul nyampah aku.. dah lahh muke jahat.. tapi berangan nak jadik rasul.. istighfar lahh weh.. hurmm dah tua.. buat2 lah bertaubat.. muke perogol.. ngee.. ekekek emosi plak.. huhu.. anak bapak same jerk.. like father like son.. ngee.. due2 mcm anjeng.. ekekeke...

ok.. selesai.. lepas geram sama due binatang tuh.. now aku tak puas hati dengan pihak utusan ekekek kecik jerk.. takut kene saman.. ngee.. .. kenapa gune perkataan ANAK RASUL.. weh.. rasul tuh khas utk rasullah jerk.. yg korang gelarkan anak si sesat tuh as anak rasul kenapa weh.. adeh.. sape lah yg karang article nih.. and siapa lahh editor die.. adeh..

tahulah korang nak tarik minat pembaca.. tapi xyah lahh gune title tuh.. cube korang gune.. ANAK PEMERINTAH KERAJAAN LANGIT ke. LIKE FATHER LIKE SON ke.. or... ANAK IKUT SESAT ngeee what ever lahh korang pandai2 lahh pilih title tuh.. but.. xyah pilih title guna perkataan rasul.. demi menjaga nama dan gelaran kepada baginda.. ngee..

p/s benci aku.. nama ayah aku dah lah kahar.. ngee.. yg penting ayah aku bukan pengasas ajaran sesat key. sape ckp.. aku sepak anti.. ngeee..

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute