Followers

Thursday, September 17, 2009

SINGGAHAN RAMADHAN


alhamdulillah.. tinggal berapa hari jer kite nak beraya. hurmm.. apa yang kita dapat dari ramadhan.. honestly ami..rasa mmg x dpt ape dari ramadhan kali ini..

this year ami rasa sangat lain.. sbb.. (xnak cerita) maybe.. ami banyak wat bende jahat. or banyak kali tinggal terawih.. and tak banyak beribadah. thats why.. ami rasa kosong jerk.. for this ramadhan. hurmm what to do.. dah terhantuk baru terngadah.

hurmm. but apa pun walaupun x dpt ape2 from ramadhan kali nih. i hope this ramadhan it will be more meaningfull to me.. eceh eceh.. mcm lagu manbai n raihan plak.. ekeke..

so i would like to take this opportunity to wish SELAMAT HARI RAYA to all my friends.. raya jemput ler ke rumah. huhu..


p/s huhu ami hanya bersrah padaNya.. hope terima semua ibadah. ami.. huhu

2 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

salam berlebaran utk ami dan keluarga =)

azli said...

Salam Ramadan dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam lembaran Aidil fitri Maaf zahir Batin sesungguhnya aku ade buat salah terkasar bahasa harap di ampun... salam kenalan…….

Lemang lontong ketupat laksa,
kuih semprit kuih koya,
Sebulan sudah lama berpuasa,
Tiba masa untuk merayakannya,

"Ramailah orang memasang pelita,
berbaju melayu cantik ceria,
Salam dihulur kemaafan dipinta,
Menyambut aidilfitri hari mulia"

Maaf kerana lama tak berkunjung diblog korang kerana aku kesibukan disaat kerja-kerja-akhir di bengkel.. sorry.. aku tetap mengingati kalian semua.. my friends.. sincere azli…

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute