Followers

Saturday, August 29, 2009

SALAHKAN CREAM CHOCOLATE CHIP BLENDED!

ngeee nak cerite 1 story. this story credit to azrianeng.. a.k.a neng.. ekeke..

kesian woo.. ngan neng nih.. kitorang ajak die kuar.. mlm plak tuh.. and die dengan confident nye.. kata ok.. ngeee ami n ajeng ape lagik.. layan kan ajer ler.. sbb kami dah busan duk umah menepek jerk.. ngeee.. hehehe..

lagi pun ajeng ade kat kl.. so ajak ler lepak2.. wakaka.. ajeng bile sampai kl. die jakon gile.. bleh die tanye.. tinggi jugak kann klcc nih.. bangga aku dpt tgk real. slalu kat tv and pic jer.. wakakka(aku yg reka padahal die tak ckp ape2 pun) ekeke...

kitorang wat bende paling sengal! ahaha... mana taknye.. kul 11.30 gerak dari umah. heading to kl.. kononye nak lepak kat bb kononye.. then gi kat klcc plak.. parking kat nearest to klcc.. ngee... bayangkan kitorang berjalan kaki dari klcc to bb... punye jauh.. and kitorang bukan amik shortcut.. jauh wehhh.. penat . kaki kami bertiga letih gila.. mcm ape entah.. mcm nak tercabut.. kaki ami melecet. sbb pakai selipar kecik.. wakakka (kaki saiz besar.. ada hati mahu pakai seli[ar kecik..) ngee yang paling teruknye kami salah jalan. aduhai.. cik kiah, pak ali.. kaki udah sakit.. ngeee... kami tetap maju.. walaupun dari selatan kami berpatah ke utara. lalu ke selatan pula lalu ke barat dah timur.. ngeeee...

and sampai jerk kat bb.. kami dengan bangga nye nampak pavillioan masing2 dah menjerit.. ahh tuh pavillion. ekeke.. maka kami dengan bangganye.. pergi lahh cari starbucks.. utk minum.. ngeee.. tup tup.. azriana dtp call from her mummy. her mum tanye bile nak balik.. adeh.. ami n ajeng dah bersalah gile.. ngeee..

maka dapat jerk chocolate chip blended tuh.. dalam due sedut. kami bergegas ke parking utk pulang.. ngeee bayangkan sejauh2 perjalanan adalah hanya KERANA CHOCOLATE CHIP BLENDED tuh!! weh... memang kelakar.. wakakka.. maka dengan tanpa memikirkan penat lelah.. kitoang redah jerk.. ekekeke.. at last.. kami ketemu jua parking kete..

bile nak jalan balik jerk.. si azriana ni bawa kete mcm minah schumacher.. kalah aku drive.. wakkaa.. boleh tahan gak.. die bawa kete.. ligat.. huhu.. semata2 nak kejar masa.. ngeee... masa otw tuh.. her mum give a call.. but she refuse ti pick up the phone.. ekeke.. ye ler.. cuak kowt beb.. ngeee.. ekekkee..



now nak di jadi kan cerita ami and ajeng ada rasa bersalah itu kepada azrianeng. kerana kami berdualah die dimarahi oleh mummynye..
ngee.. rasa bersalah menghantui kami.. huwaaaa... mummy die dah sebuk call die mesej die.. mcm nak marah jerk.. ekekeke.. die balik tadik kul 2.. ekekeke.. mak mane tak bising anak dara balik lewat oi.. wakakkaa..

ngeee walau apa pun.. ceh..skema gile ayat aku. wakakaka... kitorang seronok kuar gi jejalan.. ekeke.. dengan muke yang tension n pressure kami ber tiga tetap happy.. wakkakaa












5 comments:

Anonymous said...

bonggok!! aku dah banyak kali turun Kl ler.. maner ader jakon!! vavis!!
hm, btw seronok gak ar biler 3 kepala nie bertemu..mcam org xbetol dah..haha..
paper pon 2 azriana.. sorry bebanyak coz myebabkan ko d marahi mummy ko..

from : johan @ ajeng.. ghehehe

putra said...

oo..kesian kat azriana..lain kali ajak aku skali baru mak azriana tak marah..hehe..

tengku_fir21 said...

owwhh....kesian kena marahh..

AMIREZKA said...

huhu putra: aku pun turut simpati ngan azriana.. erk.. tie tibe.. ajak ko.. mak die tak marah lahh kan.. brangan.. wakakkaa..

tengku: kasihan.. (nada do re mi)

Azriana said...

huahuahua.....
seb baik i demam...
x kene marah sgt..
weeeeeeeee.....

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute