Followers

Wednesday, August 5, 2009

PANDUAN TOPENG

berita tergempar ami dpt tahu tgh hari tadik yang student uitm johor. dah dimasukkan ke icu. dilaporkan sedang koma. nih tak tahu lah kesahihan cerita nih. hope die cepat sembuh ramai2 kita doakan utk die key,..

ok.. tadik masa kat bilik gerakan, tibe2 dpt call, maka kak fard pun angkat and die duruh amik mask or topeng kat admin. utk diedar kan kepada student. kuantiti 2000 jerk.. esok baru ade tambahan lagik.. ok..

nak dijadikan cerita ami nak tegur siket cara si pemakai memakai mask tersebut., adeh kak kiah cik ali oi.. hang pakai salah.. even lect pun pakai salah.. ami dgn confident nye.. gi tanye member ami yg amik medic and diorang bagitahu cara sebenar pakai macam mana.. ekeke

macam nih cara memakai nye...

pertamapastikan yang berwarna biru or hijau berada dibelakang.. bukan di depan. huhuhuhu..


yang kedua.

pastikan yang berwarna putih dihadapan lalu diikat ler kat leher.
kalau yang warna hijau tuh. sangkut jerk getah tuh kat telinga.. senang.. ekeke...

akhir sekali

maka jadilah seperti ini.. ekeke..


so kepada pemakai pakailah dengan betul supaya lebih efisyen lagik.. ekeke..
lectureer pun sama. jgn main pakai jerk.. and also to leader.. korang pun kene ler confirmkan cara memakai tuh mcm mane.. ekeke..

ape yg penting.. prevent is better than cure.. ekekek..

3 comments:

aku hUnNy (^_~) said...

erkk..yg putih d depan ekk..o yg ijau d depan..o yg biru d depan..?konpius suda..yg tw..tuk tang idung..dew besi tuu jew..haha..:p

Ummul said...

hmm..tp baru jek kita ckp2 psl topeng ni..tup-tup kak fard dpt call kn? baru nak buat cadangan.

AMIREZKA said...

tau xpe.. siap aku nak wat kempen memakai mask agi.. ekeke..
tup tup dah dpt dah.. ekeke..

btw ummul ada masa tuh.. ekeke

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute