Followers

Thursday, August 13, 2009

OTAK AMI DAH PECAH.

hurm.. this week mmg ami sangat2 tensyen sbb test berderet. hari sabtu nih jerk ade due test pada hari yang sama. subjek fin 320 n fin 323. semua paper finance. sangat2 lah tensyen..

hurmm.. cume nak bagitahu that i feel dissapointed with curtain of my friends. hurmmm..
susahkan bile kite nih x pandai mcm diorang. and bila minta ajarkan diorang berat hati nak ajar. hurmm.. tapi xpe.. maybee diorang pun nak focus. nak dpt A+ sorang2.. ekeke..

but nasib baik ada dak sengal nih yg study sama2 ngan aku. ekeke.. walaupun kami berdua biasa2 jerk.. tapi boleh lahh kire smgt ler masing2 nak study. walaupun x tahu betul ke tak.. konfiden itu penting.. ekeke..

ape2 pun i wish gud luck too all of u.. ekeke...

p/s ami sgt terasa dengan my frends. hurm.. now i know.. berdikari is the most important..
huhuhuhu.. pasnih kalau nak bejaya kene sorang2 jer key.. ekekke...

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute