Followers

Monday, August 31, 2009

KITTY MENGGILA, MEROYAN BUANG TEBIAT.

NGEEE.. title.. xde kene mengene.. ekekke

honestly.. aku sangat pewnat.. penat smalam x abis lagik.. ngee.. mane tak nye weh.. smalam wat keje gile lagi.. dgn sape.. wakaka.. ngan ajeng n azriana(wakakka aku tak panggil neng lagik) ekeke.
act kitorang balik campus smlam ngan azriana, nak rasmikan her new car.. blum bukak pelastik weh,... wakaka.. kitorang lah yg tukang bukak.. ngee.....

ok.. gerak dari umah aku. kul 11.30. then decide nak gi ALAMANDA.. then kitorang pun pegi ler.. jejalan.. window shopping.. but to sad.. xde any cloth yg menarik hati ami... then kitorang menggilakan diri ler kat alamanda.. aku n azriana plan nak kenekan ajeng.. ye arr.. ajeng tuh duk kluang.. so die agak jakon siket bile jumpe alamanda. wakakaka.. (betul weh tak tipu) ngeee.. mule2 die nak withdraw duit then die sibuk bz beratur.. then.. kitorang tinggalkan die.. ahaha.. kitorang perhatikan jerk die kat atas.. mcm ape ntah. termangu2... kitorang off phone.. wakaka.. die siduk mencri kami.. adeh.. cian ko.. jeng... wakaka...

tapi malangnyew nak bagi die tersentap.. but kitorang plak tersentap.. sbb die wat perangai.. majuk cam pondan!! wakaka.. mcm enduk!!! ngeee..(mati aku kalau enduk baca) ekeke..

maka kitorang teruskan dengan bermain bowling.. adeh.. dah lah pose.. main 2 game.. penat.. x leh score langsung.. tenaga xde... ngee.. tapi yang lwaknye.. aku n azriana cam tak caye when ajeng dpt strike.. huhu.. maka kami dengan cover nye.. gi larik kat toilet.. wakakaka.. klakar gile.. ngeee... lari dari ajeng.. sbb takut die wat muke vangga. then kitorang dtg kat die.. pure2 ngah on call.. (itulah taktik ajeng bile malas nak tegur org) wakaka..

abis jerk main bowling.. kitorang gi bertolak balik segar amat.. ekeke a.k.a segamat. ami penat.. letih.. maka tertido ler.. (geram aku.. sbb masa aku tido 2 ekor bewuk nih wat keje.. snap pic.. masa tido) ekeke.. xpe. yg penting.. pic tuh aku dah delete weh.. tinggal pic yg ok2. jerk.. ngeee..

ngeee.. bile sedar jerk.. aku dgr diorang berburak pasal nak gi melaka.. ngeee.. plan gile..!!!
maka aku pun suka.. wakaka. sbb plan gile.. ibarat ckp kakjun.. die sokong plan gile2 nih.. wakaka..

maka kami gi ler.. melaka.. hurmm.. trun jerk melaka. ami ada nampak satu baju yg sangat cantik.. ngeee.. maka try. and beli.. ekeke.. maka berkenan di hati, beli ler.. ape lagik.. nge.. ekekeke...

and kitorang.. berbuka kat melaka.. best.. gak lar.. hehehe.

dah lahh malas nak type.. tgk pic. jer ler.. ngeee...
ekeke..'





muge2.. tuhan makbulkan doa die.. walaupun.. wakaka..
ngee cepat2 pilih2 ekeke
tidak dilupa juga kitty2 wakakaka..




p/s neng.. ko dah slamatkan nyawa kitorang.. kalau tak kitorang naik tren.. yg terbalik kat gemas tuh.. ngeee.. cian dak uitm.. yg ada dlm tuh kan.. ngeee

6 comments:

Azriana said...

weeeeeeeeeeeeeeee.......
giler2 meroyan pun SRONOK GLER weyhhhh......
huhuhu.....
kite bertiga kan ade hobby yg sama...
huhuhuu.....
ske wat mnde2x onar....
**tgkp2x gamba..
**jakun2x...
**park keta kat johor jln kaki pg perlis...
**buat bnde tak plan...
**jln kehulu hilir smpai penat...
**melenguhkan kaki....
hahaha....
hobby2 kite...

weyhhh...
kate tanak panggil neng..
penipu..!!
pnggil gak kat ujung tu..
syiooottttt.....!!!

JoHan @ aJeng said...

sYIOT~~~ aku xder mgelabah, aku just relax jer..korg yg call aku balik..hahaha..takot aku kena culik ler 2..hahaha.. PITAM**

weyh. since bler aku jakon?? VAVIS SANGAT~~~ elow, aku nyer kerabat adek beradik semua berada di BANDAR BERLUMPUR 2 ler~~kekeke~~ VODOS sgat ko asuki @ fahmi!! ;p


setahu aku kalo 3 kepala nie berjumpa segala tempat akan mjadi tempat yg seolah2 xpernah jumpe coz gelagat yg cam KITTY YG HILANG SEBELAH medula oblongata..hahaha..

by; JOHAN @ ajeng

AMIREZKA said...

hahahhaa vudus.. korang.. ngeeee.. hanya mampu berdoa,, utk kebhagiaan korang.. ngee... ekekee

ejans said...

waa ada ke yg tren trbalek?? dahsyat2..

haha aku dari part1 smpai prt6 xpenah nek trn balek kL..

actlly nak nek trn balek kL menjadi satu dr wishlist aku be4 grad.. tp xtercapai jue.. hahaha..

Azriana said...

aku hanya mampu berkata....
AMIIINNNNN...!!!!!!!!!!!

johan said...

sambil mgangkat tgan & menggengam tasbih memohon doa termakbul..ghahahha

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute