Followers

Monday, July 13, 2009

AMI PUNCA!





now ami sangat rasa bersalah yang melampau! why me! bende yang penah berlaku kat ami. it happened back! some time.. ami rase bodoh sgt! rasa mcm malang gila.

xde niat langsung nak nak kacau relation orang even nak jadik reason untuk diorang bergaduh!! but itu yg berlaku skrg! tekejut when i got comment from my frends kat myspace. yg die ade prob with someone. sbb miss understanding pasal die ngan ami..

sumpah demi allah.. xde niat langsung nak kacau org.. mungkin sikap ami yg friendly. org salah anggap.. walaupun kwan ami tuh ckp.. diorang gaduh bukan sbb ami!! tapi ami still rasa bersalah!

dude.. ami bukan senang nak senangkan hati ami.. even hati org lain.. ami sgt2 menjaga hati org lain.. lagi2.. kwan baik ami. but.. kalau disebabkan tuh.. bende nih leh jadik.. ami lah yg kene mengalah... sbb kalau nak compare, die dah knal lama ngan some one tuh. but ami nih baru jerk beberapa bulan.. so ami jer lar yang patut mengalah..

for those yg ami ckp nih.. ami bukan nak larikan diri dari masalah dia. kalau leh ami nak tolong n support die. tapi ami rasa kalau ami wat cmtuh.. anti makin teruk!n ami xnak kawan ami tuh.. makin byk masalah!

ami suke save comment tuh.. dlm comment box ami.. but.. dah die ckp camtuh.. ami ikut jerk.. sbb ami sgt suka coment tuh.. sbb bukan semua org comment ami mcm tuh.. ayat macam member2..

now dlm comment box dah xde ape2. dah.. ami plan ami nak delete myspace ami.. hurm.. dari dulu lagi.. nak delete.. tapi.. ami rasa sgt berat hati nak delete myspace nih. hurm. sbb kat situ lah kwan2 ami ramai. and myspace lebih best. but its not about myspace.. tapi. sbb ami dah jadi punca utama diorang gaduh.. event my frend ckp.. nih xde kene mengene ngan ami.. tapi ami dpt rasakan, ami lah punca nye..

tibe2 ami teringat bende nih pun jadik kat ary.. my frends too.. bile die kuar ngan kawan die.. partner kwan die marah.. hurmm...

rasa mcm nak nangis pun ade. mmg dah nangis pun!! sorry dude n girl.. aku mmg sensitif.. lantak ar.. korang nak panggil aku ape2 pun.. si lembik ke..ape ke
!!! tapi aku memang sensitif!

now aku rasa sangat2 bersalah! aku takkan maafkan diri aku.

just nak bagitahu kat kawan aku tuh!! event ko ade masallah. aku x penah nak lari dari masalah ko. sbb ko kwan aku.. and aku sentiasa support ko! tapi aku takut bende nih jadik lagik.

and all the comment just kenangan jerk.. and dah hilang pun kenangan tuh..
but it doesnt mtter. ami kene pahm condition die.

ami harap diorang akan baik smula. and everything will be ordinary. insyaallah..
walaupun bende nih kecik dr mata org lain.. tpi nih dah melibatkan punca relation org goyang beb.. and ami bukan org macam tuh.. suka nak kacau2 org ...


p/s sad.. :(
AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute