Followers

Tuesday, June 30, 2009

PENIPU OR TAK?

ami bukan nak ckp ape.. ami tak suka dengan penipu, walaupun orangtuh ami tak penah jumpe.. x penah face to face. but when it comes to my friends.. bile die dah menipu.. for a twice times. ami mcm dah tak cayakan orang tuh, bukan nak tunjuk yang ami nih perfect or sempurna.
i know human being always do mistake. but for a twice it is not mistake, u create the mistake..

but takpe.. i know feeling die camne now.. xpe biarkan key.. kalau die nak tipu lagik.. ami tak kisah.. mungkin dia akan tipu diri die jugak.. yang penting.. ami always pray for that person.

mintak maaf lahh kalau terasa. and bile ami chating ngan die ami agak terasa.. sbb dah due kali die wat.. hehe.. tapi ami jenis pendam.. ami tak suke tunjuk yg ami marah.. sbb ami tak suka bagi pressure kat orang.. so ape yg ami leh bagi nasihat and pandangan ami just bagi jerk..

huhuhu takpe2.. ami pikir positive.. always positive. mungkin die tak berniat nak wat semua tuh.,. mungkin ada faktor lain yang buat die mcm tuh.. hehhe.. yelah.. mesti ada sebab die wat camtuh.. heheh.. apa yang penting.. wonder pets.. sedia membantu... huahua...

p/s to this person, jgn terasa ape yang ami tulis nih key.. sbb kat sini jer ler.. ami leh lepaskan ape yg ami geram.. hehe.. erk geram ke.. x lor.. biase2 jerk.. hehe.. dont worry i always support u.. jiayo-jiayo.. huhuhu...

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute