Followers

Saturday, June 27, 2009

PENAT! KTM YANG SANGAT BODOH!!!

weeeee.. hehhe.. mesti korang tertanye.. nape ami tak update. blog 3 ari nih.. huahua. ade ke yg tanye.. lantak lahh.. biar aku bagi tahu.. huahua..

ami baru balik dari kampung.. letih woo. mcm2 aktiviti ami wat.. ngeee windu bangat sama kampung. heheh. riuh umah. bile nampak ami kat depan pintu tuh.. huahuahua.. surprise.. :-p

baru jerk sampai ami di hidangkan dengan udang yang besar.. gile2 besar.. dah nak dekat sama mcm lobster weh.. jgn jeles.. hehe. pastu ikan sebelah my fav.. sgt2 sedap goreng jerk.. :)
nak dikatakan ami mmg puas ler mkn kat sana.. sampai tak larat nak mkn.. hehehe..

nak dijadikan cerite kirenye.. nih.. nak lepaskan geram kat KTM.. kereta api tanah melayu berhad. intercity.. bukan komuter ye.. mcm bangang.. dah lahh lama menunggu.. waktu rehat die.. pastu bile bukak kaunter punye ler tembeh!! eeeeeeeee geram nak mampus!! dah tuh.. gi ler beratur.. ami org yg kedua.. hehe cepat2 siket beratur.. ngee.. tup tup.. makcik depan ami nih nak gi ipoh.. punye ler lama.. menunggu.. kesian kat makcik nih.. kesian gak kat aku.. nih.. kakak kaunter tuh boleh lahh dah lah ada aircond yg kami nih. panas!! pastu lagi wat bengang nye!! computer diorang offline plak.. server x leh reach kata kakak tuh.!! mcm bodoh!!! sengal!! heeeeeeeeeeeee geram!!!!!! ami dah bengang sgt...

nih antara dialog ami ngan kakak kounter tuh..

ami: akak boleh mintak aduan pelanggan tak?

kakak kaunter: adik nak wat ape,

ami: nak isi lah akak.. takkan nak bungkus nasi lemak!

kakak kaunter: ok ok,akak gi amik..

ami pun sibuk lahh ngisi nih.. heheh..

ami: akak nak jumpe manager leh tak?

kakak kaunter tuh pun bawak ami gi jumpe manager ktm kajang tuh.. huahua..
ape lagik.. ami pun mule kan misi.. mengomen.. ktm nih and perangai kakak tuh.. heheh...

antara ayat ami yg patriotik!!" sampai bila ktm nak maju.. kalau tak improve behaviour ktm nih.. " petikan dari mulut ami.. skema siket.. huahua.. ;-p

fuh.. lege ami.. lepas ngomen.. ktm nih.. hehehe..
ape yg penting ami komen berdasarkan apa yang terjadik and it is reality.. and ami wat cara yanng betul bukan cara melulu jerk. hehehe..

p/s ktm kajang untuk makluman kamu semua.. hehhee...
ESOK BARU AMI GI KL SENTRAL. NAK LI TIKET.. HEHEHE

2 comments:

LeSScAkAp said...

ktm biasa la...

good that u made the complaint alang2 complain la pasal komuter skali though i know tak de bezanye pun hahahahah

AMIREZKA said...

hahhaa.. tok ki oi.. mase tuh perasaan ngah membuak.. i igt ape dah.. men ckp jerk.. huhu..

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute