Followers

Tuesday, June 30, 2009

APE-APE JERK LER AMI OI!!

haih.. si melati turun belayar pergi jauh melulu membawa diri pergi kiambang lalu berjumpa dengan kekwa, merayu merintih kepada bakawali.. adeh.. ape aku merepek nih.. ngeee sebenarnya aku dah kebusanan sebab baru-baru nih persaan ami tak stabil sbb mcm2 porb dtg.. aih.. ape ler nak jadik.

betul lah.. masalah tuh fitrah takleh nak elak. kalau elak pun die mesti datang punye. hurm.. ade pihak mungkin lihat masalah tuh sebagai musibah, and mungkin jugak ade pihak melihat masalah tuh sebagai ujian ILAHI huhu.. hurm.. terlalu umum nak describe. sbb masing2 ade pandangan and pendapat. yang penting sekarang nih, macam mana nak lawan and atasi masalah tuh. hurm. nih pun umum gak.. sbb tgk jenis masalah. hehe..

ok kita tinggalkan pasal masalah. now pasal perasaan.. ngeee perasaan lagi lah umum, mcm2 perasaan ada, now ami ngah mengalami kemurungan.. ahaha.. mcm penyakit melampau plak. tak lahh ntah ler lately ami rasa macam x sedap ati jerk and ami sgt2 rasa missing. ami yang dulu dah hilang.. huwaaaa mana ami yang dulu pergi.. ko menghilang kemana ami.. hehehe.. cam org gilak pun ada gak aku nih.. adeh..

ok now amin ngah rasa tak sedap hati sbb, macam ramai kawan ami dah menjauhkan diri dari ami, ade sorang nih.. ami sgt suka die. and ........ but lately,, die jarang mesej.. kalau ym pun mcm nak taknak jerk. hurm.. maybe die bz kowt... ngeee mungkin2.. heheh thinks positive. but memang dah lain.. lahh die. maybee jemu kowt.. ngee xpe2.. biase ler tuh.. manusia.. ape yg penting mcm wonder pets lahh plak.. ngeee ami kene think positive.. positive incik ami oi...

hurm.. walaubagaimana pun. im a lucky man.. huahua. tibe2 jerk,...

hurm.. ade lagik.. bile lahh dpt bace novel KETIKA CINTA BERTASBIH and bile lah movie die nak masuk malaysia huwaaaa gue udah kangen bangat seh.. ngeee kang ade gak aku gi indon kang tgk cite tuh... huahuaa...

ngeee next week dah start class,.. heheh tak sabar.. tak sabar seh. ngeee windu ngan member2 aku.. hehehe..

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute