Followers

Friday, June 12, 2009

3 IN 1

alhamdulillah eventhough my result its just enough for enough, i still free to breath. hehe.. huhu tapi ramai gak lahh yang declined sem nih.. those my frends yang declined.. dont give up key.. kite dpt atas usaha kita and rezki.. percaya ngan rezki key.. and i would like to thankz to all my fellow frends who keep doa for me!! hehe love u guys.. and also my geng.. hehe next sem kite same klas lagik key.. takleh pisah ngan korang!! korang besh!! huhu

tapikan motif ami tulis nih.. nak bagitahu. kat korang.. kalau dapat result yang hebat.. janganlah riak sgt,, key.. ami x kisah.. korang berjaya.. alhamdulillah.. ami sgt2 suka tgk kawan ami berjaya!! kalau leh ami nak berjaya sama2.. tapi jaga hati orang lain key.. walaupun bende nih bukan berlaku kat ami.. tapi bagi pihak kawan ami.. ami tolong bagitahu kat semua.. those who reads this post. hehe..

hehhe.. lagi satu cerita!! huhu.. igt tak yg ami nak bagi hadiah untuk blog ami nih.. now ami ngah usaha kan untuk dptkan hosting yang murah.. sbb amirezka.blogspot.com bakal berpindah ke laman web rasmi.. jgn jeles korang.. wawa..
tapi makan masa siket.. sbb hosting mahal.. parking name lagik.. mahal.. hehe.. domain dah ade.. tinggal 2 bende nih jerk.. waaa x sabar ade www.amirezka.com huhuu.. suke2.... erk korang tahu tak hosting tuh pe mende? ngan parking? erk.. wat research sendirik.. kalau ami nak crite kat sini susah.. huahua..

yang penting!! ami x sabar.. nak ade my own website.. weeee.. suke2... :)

2 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

wah dah tahap artis dah nih...keke :p

Ummul said...

wah! tahniah sbb bakal ada hosting n parking n so on tu sndiri!
aku pon mahu..tp duit xde la..
kalau kau,mahu sponsor aku pny blog aku sgt suka...
or else..aku tumpang kat ko ke..amacm? hehe

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute