Followers

Wednesday, May 20, 2009

seuntai kata!

amirezka bukanlah bersifat kejiwangan seperti mana yang dibahasakan oleh hamba allah ini, namun amirezka gemar berkarya dengan menggunakan bahasa yang puitis, dan cantik. beliau tahu bukan semua manusia gemar akan menggunakan bahasa berputis, dimana mereka lebih suka berterus terang atau lebih dikenali straight forward. namun diingatkan dengan puitis ini lah melahirkan melayu yang jati, yang tidak lupa akan asal susulnya yang bergelar melayu, bukan mahu berpolitik, mahupun berkarya, ianya hanya satu coretan.

walaubagaimanapun dalam meniti usia muda, amirezka percaya kematangan harus dipelajari serta dipupuk agar melahirkan masa hadapan yang cerah!
jarang sekali amirezka berkarya selepas hayat berakhirnya di hentam oleh sang bedil dan tukang pengkritik, namun amirezka bukan berhenti begitu sahaja untuk berkarya, amirezka masih menjalankan pengajian tentang dunia penulisan, ramai tokoh penulisan beliau rujuk dan bakal dijadikan idola, moga-moga seuntai kata serta setebal karya dapat dizuriatkan oleh amirezka.
huhuhu

4 comments:

HaMz said...

wow!!!

SaiyidahAisyah said...

bagus arr. that was good anyway. :)
banyak cara nak menunjuk kan kematangan, this is one of your way. papepun keep it up.
happy blogging. :)

AMIREZKA said...

to hamz: ape yg wow nye hamz oi!!
to sayidah: thankz . :)

Zainatun Adilah said...

hahaha.... blog anda manis sekali! ;)
ikuti blog saya juga yah!

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute