Followers

Monday, April 13, 2009

AKHIL KHAY DI KAMPUS AKU!!





nak bagi tau sama kamoo semua sbenarnye dah lama nak post this entry but then lack of time. rush in my study dude!! now dah study week suddenly i wanted to post the big event that ive been manage.. huhu MINGGU KEAGUNGAN ISLAM' selama 2 hari. hari yang pertama pertanidingan pentomen. bes sgt2.. kualiti ada walaupun yang involve hanya 3 kumpulan jerk.. huhu yang x join tuh adalah mereka yang x memberi komitmen kepada event tersebut.. huhu

hari yang kedua nih best siket sbb kitorang jemput ust akhil khay. dtg ke segamat.. mmg ramai yang bagi sambutan. x penah ami tgk dataran seri bendahara penuh ngan student kerana nak dgr ceramah. ceramah tuh tajuk dia ISLAM ATAS NAMA tersentap korang baca!! hahaa alhamdulillah ceramah tu sedikit berkesan kepada student2 uitm johor. mula2 mereka bergelak ketawa dgr ceramah usaz tapi akhir sekali titisan air mata jatuh! awawawaaa... sedih dowh yang last skali.. mcm ami dpt rasakan kita hanya bangga dan mengaku kita islam atas nama sahaja. atas BIN, BINTI, MUHAMMAD dan sebagainya tapi kita lupa apa yang kita wat untuk islam dan agama.

tapi nak dijadikan cerita nih. sifat motivator yang pandang reneh tentang persepsi kit5a terhadap dia! sebagai motivator boleh gak lah dikategorikan penceramah kenlah tunjuk teladan yang baik. hargai masa. macam mana nak tunjuk kat budak2 yang kamu tuh seorang yang berkaliber sedangkan kamu tak menghargai masa. bukan nak salahkan sesapa. mungkin ada faktor lain.. so ami x salahkan sesapa. just nak bagi tahu jerk.. huhuhu

menunggu akhil khay!! satu jam!!


sampai pun!!!

bergambar itu perlu sebagai kenangan!!!


yaallah wat maksiat kat minggu keagungan islam plak!!! hahaha in bukan aku nye.. nih zik punye!! anti aku kene hentam plak ngan zik!! wawawaaa..

4 comments:

HaMz said...

sesuatu yang baik pasti akan ada pengakhiran yang baik

Ummul said...

eleh...sapa la ek ckp tak heran ngn akhil hayy..last2 dia yg sibuk brgamba ngan org tu..=P

Nor Atiqah said...

actually eja nama dia akhil hayy yer.
tau la excited sgt nk post pasal ni.hehe

AMIREZKA said...

to hamz.. yeah.. ianya berakhir ngan baik.. huhuhu

to ummul.. biar ar... jele kan... haahhaaa

to atiqah.. ye ke.. alah janji ade bunyi.. hahaha

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute