Followers

Sunday, March 8, 2009

BERTAPA DI PANTAI REMIS


mase cuti maulidur rasul.. kitorang gi balik kg. kat KUALA SELANGOR. act x tahu pun plan nak balik cuti!1 si kakjun ni lahh nak wat surprised kekdahnye... xde maknenye... huhu

lagi pun balik kg sbb nak bagi wat PIZZA huhu die dah lame x mkn pizza.(jgn main2 wan aku rock tau) huhu

hurm gerak dari umah tgh hari... sampai jerk ape lagik mulut bising masing2.. pastu terus nak gi pantai remis nak cari mentarang(sejenis ngan lala) isi die sgt sedap!! huhu tapi mentarang dah abis. terpaksa lah beli kerang.. so blilah kerang due kilo.. siket sgt.. kitorang wat KERANG BAKAR huhu sedap2.. jgn jeles.. tempat pembakarnye pun special.. huhu bukan jerk kerang bakar but siput sedut masak lemak cili api!!(pergh rase die mmg kaw) and ikal sembilang masak asam pedas!!! ni yg xleh tahan.. huhuu
ni lah tempat pembakar kerang. sesi menghidup kan bunga api..
tujuan post nih!! nak mengamuk!! huhu sbb berat bdn naik!! tulah asyik mkn jerk!! (tu sbb kalau balik kg pikir byk kali) huhu tapi xpe.. aku work out.. trun lahh anti siket(siket jerk) huhu... masing2 cover matcho n cun!!ngee
candid seh!!
hobi kitorang suke meluncur diatas batu!! huhuumase nih kak liza tercucuk hidung aku ngan jarik die!! sakit seh!! kuku die tajam!! kalakar!! pic nih memamg betul2 candid!! huhuhu.. best2 balik kg..

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute