Followers

Thursday, December 18, 2008

kejayaan kecil.. huhuhu

hye.. lama gak lahh ami x menulis nih!! rindu.. baru2 nih ami ade tgk result baru kuar.. mmg sgt takut witk the result sebab igt tak arituh yang ami ade tulis pasal pasrah pasal for that subjek alhamdulillah ami lulus.. hehhe.. x kisah lahh bape.. tapi kalau dipikir2 kan.. memang unpredict.. ustazah memang baik.. sayang ustazah.. he is my sister now.. huhuhu...

and bukan tuh jerk.. ami x sangka for my mandrin.. huhu.. sayang ainol laoshi jugak.. heheh.. alhamdulillah.. die mmg nampak strek mase blajar ngan die.. taw jgn risau kalau u all buat betul2 ngan usaha insyaallah mesti ade bayaran and hasilnye... betul x laoshi.. hehehe..

banyak lahh lagik nak wish to all my frends my lect walaupun result ami x segempak mane.. tapi bagi ami tu satu kejayaan bagik ami.. hehehe... and lepas nih insyallah ami akan usaha lagik bersungguh2.. huhuhu..

3 comments:

Anonymous said...

meletop ko!!!!!

you are now in my zone said...

congrats! ;)

Laoshi said...

Shi meh?
Gongxi.
Rajin berusaha n meiyou 'songel'
ngan wo,wo doakan semua dpt A...xcaya? tanya Ami...

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute