Followers

Thursday, December 18, 2008

ada ape dengan dean list?

dengar ramai yang dapat dean list.. memang cemburu.. akan kejayaan diorang.. sbb ami berempas pulas untuk daptkan dl.. tapi nak wat camne kan. xde rezki... tapi ami pun tumpang gembira tepat pukul 11.11 mlm.. kawan ami call ami.. die bagitau yang dia dl.. dia bukan nak menunjuk tapi nak tanye aminye jerk.. bukan die jerk... ramai lagik yang dl.. ape2 pun ami gembira kawan ngan diorang.. hehehe..

jelez tetap jelez.. tapi ami rasa jelez ami bertempat kowt.. huhuu.. so ape nak wat kat.. ami just boleh luahkan jerk kat sini.. kalau ade yg baca bagus lah.. kalau x.. peduli ape.. hahaha

hurm.. back to story.. ami rasa sedih siket sbb x dpt dl.. sbb ami rasa ami leh wat.. tapi xde lahh confident leh wat gila2.. hehe.. at least 4 A ok lahh kan.. ni siket jerk.. sedih sgt..

tapi maybee inilah rezki ami.. ami terima jerk... kalau x dpt kat sini maybee kat akhirat anti.. tul x. hehehe..

to all my frends tahniah!!! aku happy untuk korang.. kalau leh maintain.. taw.. hehehe.. especialy to fahimah maintan 4 flat.. huhu
die dah 3 sem berturut2 4 flat.. mmg cerdik.. tak taulahh dak ni mkn ape.. tapi die rajin.. hahaha..
:-p
AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute