Followers

Friday, October 31, 2008

PASRAH!!

argh... hari ni sangat tension sebab today ade xzam tau. then ami salah wat for that question. memang senang subjek nih but.. unpredict betul.. x sangka solan die susah n mengelirukan.. tu lahh ami ni terlalu pandang rendah kat subjek ni. ami slalu cakap subjek ni paper killer.. then memang killer paper... huhu

cuak memang cuak.. then ami nak wat pe kan.. tapi tk sedapkan ati ami.. ami msg lecturer ami.. bgtau ape masalah ami.. yg ami tertukar jawapan tuk solan lain.. terpulang lahh kat lect tuh nak bagi markah ke tak. yg penting ami dah usaha sepenuhnya.. tapi ape2 pun my lect cik zanirah ckp dont worry just doa banyak2 n tawakal..

betul gak ape yg cik ckp tuh.. harap2 ami lulus pun jadi lah.. huhuhu.. ape2 pun ami dah try my best.. hope u guys yang baca ni doakan ami key... huhu smuge ami lulus subjek nih.. huhu..btw nak tahu tak subjek ape? huhu CITU. ISLAMIC STUDY.. huhuhu..

jgn nak ketawa erk!! :-p

2 comments:

laoshi said...

salam ami.
usah bersedih dan cemas.InsyaAllah ami akan 'lepas'.Kalo on-going assessment ok.final teruk pun bleh lepas gak.wo changchang doakan wo de xuesheng.jiayou....

you are now in my zone said...

nak gelak jugak...

hakhakhak :p

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute