Followers

Friday, August 22, 2008

JANGAN BUAT BENDA YANG AMI TAK SUKA!!!

nak kata tension gile tuh xde lah.. tapi ami mcm x puas hatilah ngan my frneds.. nih..
die ckp mulut org lain cam longkang pandai mulut sendiri x sedar.. memanglah benda yang dia buat tuh kecik jerk.. tapi melibatkan ami.. ami x suka pasal ami dibagitahu orang yang ami x kenal lagi2 orang yang ami x suka.

ami x penah pun nak cite pasal die kat orang... ami ni bukan jenis suka orang cerita tentang ami.. tapi kalau nak cerita pasal ami.. jgn sampai ami tahu.. ye lahh sebab mulut manusiakan.. kita x leh nak tutup cam mulut tempayan tuh boleh lah..

so ami dah ckp terus terang kat die.. so die pun dah mintak maap.. so ami maafkan jer lah..
ami nih jenis yang mudah memaafkan orang.. tapi kalau ami betul2 dah x suke orang tuh.. sampai sebulan ami xkan tegur die.. so sape yang ami ckp nih.. pandai2lah pikir sendiri.. mcm biasa ami ckp siapa makan cili die rase pedas.. sapa mkn gula hangit die rase kelat..

3 comments:

hans said...

baiklah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mulut ko jager jugak yek..huhuhuh

Farah Adiba Azlan said...

hi! x sangka ada blog jgk :) do checkout kine, take care!

ayiechan**toinktoink** said...

hui, relax arr biase la hidup. pape pun. as a human ko pun kena respect orang jugak kan. kdang2 kena jage jugak hati n perasan orang, tak kan suara ikut sedap bibir je nak cakap, kan?
i think u ok, but sometimes kena control.
p/s: sowrie if this comment is too much, but i think u ok dude! cheer!!

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute