Followers

Monday, August 11, 2008

CINTA KADANG2 TIDAK SEINDAH NAMUN TERBUKTI IANYA UNTUK DIMILIKI.


satu coretan boleh memberi seribu kesan, dan satu coretan jugalah boleh mengakibatkan seribu permasalahan. argh.. ini bukan slot Cerekarama mahupun Dramasutra!! ni nak bagi tahu for those yang tgh bercinta jangan mudah putus ase kat ur relationship.. when there is something problem come foward solve it.. jgn lari dari masalah. tapi ape yang ami tak suke ade sesetengah manusia ni diorang suke amik jln mudah!! selalu meltakkan diri diorang di paras selesa!! tak mahu pun nak keluar dari zon selesa untuk berdepan dengan masalah!!
namun!!! ade jugak sesetangah manusia yang berani tampil untuk menyelesaikan masalah diorang!! ni bukan nak mengate or nak sebarkan cerita.. ade drama disebalik lampu gelap serta chaya sang malam yang menyinari kamarku!! huhu.. maka terjalin lah ikatan seindah taj mahal cinta!! aik.. mcm lagu nubhan jerk..
last but not least!! sape yang bace nih!! kene lah pikir2!! n sape yang kene ngumpat nih! jgn terase. sape makan cli die yang rase pedas! and sape yang makan gule hangus die yang rase kelatnye!! ahaha..
happy ending!!

4 comments:

hans said...

haha..pedas giler!!
but thanx k for ur help!!
:)

ainol laoshi said...

terima kasih sekali lagi kerna sudi singgah ke blog saya dan sempat pula meninggalkan pesan yang ringkas namun mengesan di jiwa.sebagai penulis dan pengkritik saya akur dengan cadangan dan kritikan ami.memang benar kita usah menuding jari dan mengata itu dan ini,tetapi masalahnya ialah pabila sesuatu kebejatan dan kemungkaran itu berlaku kita perlulah menolak sekeras-kerasnya atau selembut-lembutnya.seperti kata hadis,seandainya kamu melihat sesuatu kemungkaran berlaku,maka ubahlah ia dengan tangan/tindakan kamu;seandainya kamu tidak mampu melakukannya, maka ubahlah ia dengan tanganmu;seandainya kamu tidak mampu juga,maka ubahlah atau tolaklah ia dengan hati kamu kerna itulah senipis-bipis iman yang bermukim di nubari kamu.aik!kenapa bertambah gelap dan misterius mega menyelimuti hati/hidup ami.sekadar bertanya...

hans said...

haha..asal ko plak kener atteck??
haha..padahal antare aku ngan que.. hahaha..btw, betol cakap ko... Biarlah rahsia.. :)

AMIREZKA said...

hurm... tapi xleh jugak.. jgn biarkan rahsia tuh disimpan lambat laun akan ketahuan juga.. ibarat tupai yang terbang akhirnya jatuh ketanah jua.. lalu dipanggang oleh askar dijadikan santapan mereke bersama..

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute