Followers

Sunday, March 30, 2008

cerite panaz........

today amirezka study mkt kat lib.. nak tau lawak gilew...
mule2.. mmg khusyuk study pastu dtg dak kutu anjing tuh.. nyampah aku.. aku mmg xleh jumpe die tuh.. kalau jumpe mmg nak gaduh ngan die tuh..
bukan gaduh tumbuk2.. but arguing jerk.. amirezka study kat lib ni jap jerk.. dlm 2 jam jerk.. yg selebihnyew.. main pc.. kat lab.. bukak myspace.. mmg klakar lahh kan.,. padahal nak test ari selasa nih.. xpe.. jgn tension sgt kan... kene relax jwerk study.

ok kite tiglkan pasal amirezka.. ami nak bagi tau u all smue.. amirezka baru jerk dapat cerite panas pasal sorang dak pompuan nih.. die nih hipokrit sgt lahh
amirezka x suke dak pompuan hipokrit.. kat dlm uitm mmg baik cam malaikat.. kalah pompuan permas.. kat luar mcm sial... x ingat agame langsung...

amirezka x suke kalau org tuh pakai tudong semate2 nak cover rambut yg buwuk.... t[p x ikhlas.. baik xyah pakai tudung tul x??
yg pasal pakai tudung tuh x kisah ahh ni lagi lahh pasal perangai mcm setan beromen kat bandar.. kan x senonoh tuh.. u all as melayu jage lahh diri tuh baik2 kan.. kalau nak beromen pun jgn;ahh tempat public.. x senonoh.. mcm aning tengah beromen.. anjing pun tau cari port untk beromen.. klakar ahh diorang tuh./.. amirezka dapat tau diorang kene tangkap basah.. kan x pasal2 leh kahwin voucge2.. tp atlast kahwin pasal tangkap basah jerk.. xpe lahh itu diorang nye pasal.. yg penting kite jage diri masing2 key.. btw.. korang pun jage diri masing2.. jgn sebok ngutuk owg lain pastu kene kat diri sendiri.. mcm tu gak lahh amirezka.. wawawawa...

dan kate bidalan untk arini ialah..


APE2.. PUN IDUP MESTI LAYAN... N INGAT JALAN MESTI KEDAPAN.. WAWAWAA...

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute