Followers

Thursday, March 27, 2008

27/3/08 lawak akhirnya sedih...

nak tau ak cite ni klakar gile smalam 26/3/08 mase mlm aku study ngan member2 kutu aku ngan dak sorang wing aku ni sesat... ahaha..
mase study tu igt leh study tapi mcm2 kuar citew...
klakar gilew..
aku mmg xleh jumpe member aku nih kalau jumpe mmg mcm2 perkataan kotor kuar.. betina pompuan tuh dah biase ar.
name member aku nih shireen n zurina.. diorang mmg happy go lucky.. besh member ngan diorang..

korang nak tau ak smalam tibe2 aku lapar.. pastu aku ckp kat zurina yang aku lapar xde duit.. (padahal dlm wallet ade 8 ringgit,... die punye baik.. die kate die ade order lauk kat dining die so anti kite mkn same2..
aku ni jenis muke x malu so aku kate ok kite g mkn same2.. kat uptown.. pastu aku li nasi padprik..
korrang bayangkan lahh 2 lauk 1 air kongsi 4 orAng mkn 2 jantan 2 pompuan.. kitorg mmg jenis x malu..
wawawawa.. gi mampos lahh kan owg nak ckp ape.. ahakz..
dak2 sebelah kitorang smue tgk kitorang mcm anak miskin lantak ar.. kan..
pastu tibe2.. malam ni aku g lib.. jumpe zu.. zu bgtau aku sireen balik sbb datuk die meninggal so aku terkejut... smalam kitorang happy go lucky ari ni atuk die meninggal so kesian die.. mesti die sedih..
diorang is the best frend that ive in this uitm segamat..
wee..
shireen jgn sedih2 key...
yang dah pegi tuh biarlah pegi.. kite kat dunia ni mesti teruskan perjuangan key..
:-p

No comments:

AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute