Followers

Saturday, February 19, 2011

MURUNG

sakit

itu yang aku rasa sekarang.


p/s: silent tears

Wednesday, February 9, 2011

CUP CAKE / CAKE

hey hey hey..

hawao yu?

btw aku ada buat tempahan kek.

aku gerenti korang cake yg aku wat x manis.

aku lebih kepada cheese toping. (kire expert iin cheese lar) hehe



cupcakes



almond cake

almmoond cake with ganache





pokadot choc cheese


filling. peanut butter n chocolate





if interested please call me. 0102265632 fahmi
price quotation will be email to you.


Tuesday, January 18, 2011

DOCTOR YANG HOT

SUKE LER TUH TENGOK DR HOT! LOL!S



korang pernah tak duduk sorang2 and terpikir pasal future korang.

lepaas graaad nak jadi apa, nak buat apa, nak keje apa, boleh ke idup anti.

haih.. susah jugak kan dah jadi dewaasa ni.. (dewasa bukan tua)

dulu masa kecik2 nak jadi
doctor ngee.. gambar sensored!! wahaha


but.. dah besar ni nak jadi apa lar kan? hurm..

Saturday, January 8, 2011

SEDETIK LEBIH


aku mungkin tak pandai nak berkata,

tak pandai nak luahkan perasaan aku but honestly aku memang sayangkan dia.
banyak aku wat salah kat die.

insan yang mampu tahan dengan perangai aku adalah "kamu" yes u.

biasalah in relationship mesti ada dugaan but its good sbb kite dapat handle.

thats why open discussion is needed. mule2 memang lar sakit, pedih n sedih

but after tuh dah ok..

so kepada rakan2 yang dah ada bf or gf jagalah hati mereka sayangi mereka :)


BILE KENTUT JADI WANGI?




WINK WINK.. lamanya aku meninggalkan dunia blog,

tetibe rindu plak nak menghadap depan pc.. nak berceloteh..

tapi nak cite ape erk? hurm...


nak cite pasal azam baru untuk 2011 boring plak.

nak cite pasal politik agi lar boring....


ntah tataw nak cite pe.. cite je lar ape2.. ekeke :-p

tetibe windu plak ngan member aku nih..






Thursday, July 29, 2010

MANUSIA

manusia.. apa yang aku bleh ckp.. ia sangat cepat berubah. manusia boleh berubah bile2 sahaja n aku x nafikan aku pun boleh berubah, cume aku sangat susah untuk berubah. kadang2 aku pelik..mungkin its faith.. that human always change.. kadang2 kat mulut kite ckp kite tak berubah.. tp sebenarnya orang yang berada si samping kita dapat merasakan perubahan tuh..

but takpe maybe its my faith.. and i need to face n bear with it.. ape2 pun i need to prepare myself..


Monday, July 19, 2010

I NEED TO BE STRONG..


1. dah lama aku tinggalkan blog nih. sejak masuk campuse.. tak sentuh langsung blog nih.. tataw lar.. mungkin bagi aku blog bile perlu kowt.. maaflah aku bukan blog yang tegar.. dulu mungkin but sekarang bukan.. sbb banyak komitmen.

2. mcm biasa lar.. kalau aku happy gembira sedih.. aku akan berblogging.. previous entry its all about happy story.. but now. aku tataw lar.. nak kate cite sedih or sebagai cite tak sedih

3. hidup as student sangat2 banyak mengajar aku. banyak masalah.. sebelum aku masuk.. semasa aku masuk belajar.. dan tataw lar.. ape akan jadi selepas belajar.. i hope everything will be ok..

4. walaupun nampak aku suke, ketawa. gurau2 di depan.. but dalam hati aku.. n dalam otak aku. hanya Allah yang tahu. aku tak suke nak tunjukkan kesedihan aku kat orang. mungkin kekadang aku terlepas tertunjuk. tapi mungkin masa tuh aku dah tak tahan.. aku xleh pendam masalah tuh sesorang..

5. i admit .. semua yang berlaku ada hikmah nye.. so.. ape yang perlu aku buat masa sekarng nih.. sabar, banyak2kan berdoa and paling penting aku kene focus untk study..

6. aku rasa aku dah mula lalai akan pembelajaran aku.. tapi x tak pa. xde istilah lambat dlm hidup aku.. aku akan cube sedaya upaya. aku akan berdikari insyallah.. :)

p/s i wish the miracle can do the things that i can't do.. hurmm...

Saturday, May 29, 2010

HAPPY DAY

PASTIKAN ANDA MEMBACA DENGAN MOOD YANG SANGAT HAPPY..

1. hai hai.. apa khabar weh.. adeh.. penat mengemas blog yg dah bersawang dan berdaki.. tapi sekarang dah berkilat gunelah sunlight pasti bersih.. huh?? dush dush.. tetibe

2. mintak maap lar bebanyak yer.. teman bukan ape.. kebelakangan nih busy siket.. banyak bende kene settle.. dari johor ke sarawak. dari sarawak ke perlis pulak.. haih.. baru skrg dpt lepak umah dengan seronok dan jaya nya. sambil nyanyi lagu 1 malaysia.. adeh.. pang.. amik ko.. merapu..

3. 28 may 2010 aku kuar jejalan.. banyak tempat yang dilawati cuti cuti malaysia.. sambil menari lagu siti.. malaysia trully asia.. matilar.. pijak aku skali.. ok.. straight forward.. aku gi.. KLCC, Pavil and lowyat.. ohh ye lupe bukit bintang also.. ngee..

4. bermula gi KLCC.. sambil bumi membasahi hujan.. waaa dah macam memori daun pisang.. ekeke.. so jejalan lar kat situ.. yang best nye.. falliq bawa saya di satu laluan tikus dan laluan ajaib yang saya tidak pernah lalui itu.. bermula lah hidup seorang pengembara.. kembara.. sudah puas ku membara.. ok.. dah cukup.. jalan tuh nak gi ke pavil.. so itu pembelajaran yang pertama dari beliau.. i like.. ekeke..

5. setiba aku di Pavillion (ayat skema benci) kitorang pun gi lepak2.. pastu falliq nak cari ear phone utk BB mcm baby.. ohh lagu yg ku minat.. baby baby baby ooohhh.. justin bieber.. wakaka.. ada org x suke lagu nih.. duli ape.. :-p so gi lar lowyat..

6. pastu gi balik pavil.. melepak lagi kat pavillion menunggu uncle dino and ardi. ok.. mule2 segan.. sbb baru kenal diorang.. mcm biasa lar.. sikap pemalu aku yg tak bertempat tuh.. ngeee.. dinner kat TGI.. best.. sedap.. lame2 ok lar siket.. ngeee..

7. sumpah masa ni kaki aku dah sakit.. and dah penat.. tapi cover jerk depan mereke.. bleh jadi calon pelakon lelaki terbaik.. ok aku taw.. berangan.. maka kami minum2.. di PAPA KAYA.. papa rich.. minum2.. burak2.. mcm interview dah aku rasa kat sini.. ape2 pun uncle dino give so much input to me.. thumbs up.. even dow.. he is.. sooo.. criticizer person.. wakaka.. jgn marah bro.. ngeee..

9. ok.. yg ni perlu highlight besar2.. sbb aku sangat happy dpt beday present..walaupun dah belated.. tapi sebagai tebusan dari beliau.. aku dihadiahkan dengan sehelai tshirt yg sangat cumel.. and simple.. i like..


honestly ami sangat suka baju nih.. ngee.. terus pakai masa gi wedding ceremony siang tadi..



falliq dengan muke yang terjelas kepoyohanye itu.. ekeke..


dont ever try this at home.. matilar.. minum white coffe pun leh drank..


madah bercili: uncle dino sangat membenci manusia yang antisocial

p/s ape2 pun thank you so much to falliq and to uncle and ardi.. nice to meet u guys.. ohh yee.. nick juga.. hehe..

Saturday, March 13, 2010

i-CITY

smalam aku gi i-city. best sbb cantik tempat tuh.. walaupun sederhana.. tapi aku sangat suke.. memang menarik.. tapi yang wat aku x berapa gemar.. nak gi tempat tuh.. mak aih.. jem sungguh.. apekah? ramai punye manusia..(lupe plak smalam hari sabtu) tapi aku gegeh gi gak.. ekeke..






rusa-rusa yang sedia utk terbang. wakaka



mcm the HULK lah weh.. ekeke..


cumel tak? ckp cepat. sape comel.. rusa ke aku? huhu


cantik kan?


taraaaa...


masa nih aku sangat panas ngan sorang dak laki nih.. die kate aku mcm model.. ngee.. perli ke atau betul2?? sekeh pale ko anti baru taw. ekeke..


tapi malangnya.. belum sempat ronda satu tempat tuh.. hujan dah mencemburui aku utk merayau dan melepak di sana.. huwaaa.. sedih.. sampai hati kau ujan buat ku begini. ..oh dunia ini penuh kepalsuan, erk.. tetibe.. maka terpaksa lar aku balik.. dengan sedihnya..

p/s yang penting aku mahu gi lagi.. ekeke..

Friday, March 12, 2010

KECUMELAN

huhu title nak over.. x lar comel sangat.. biasa2 jerk..(tapi ramai ckp comel) la la la..

korang mesti kate aku perasan kan.. yang aku ngaku aku cumel.. korang x caye ke?

betul x caya?

nape x caye?

aku x tipu...

nak bukti?

korang jangan nyesal k!!

ahhh nak amik bukti nih..
ahhh aku suruh percaya xnak!! kan dah nyesal.. wakaka..



korang mesti tertanye siapa dak lelaki yang cute mute tuh kan.. hehehe.. (tetibe segan nak bagitahu) wakaka mcm nak kene mkn penyepak jerk!!

itulah aku weh.. mase aku kecik.. aku tak igt bape tahun.. ada banyak pic lagi.. tapi aku xde scanner nak scan pic nih.. yg clear pic nih satu jer lar.. tapi x berapa nak clear jugak.. huhu...

haih.. kan best kalau aku jadik kecik mcm nih.. xyah pikir ape2.. hurmmm.. mcm kejap jerk.. masa berjalan.. now umur aku dah.. 2_ erk.. walaupun masih mude lagi.. ekeke.. leh enjoy lagi nih.. wakaka..

p/s best nye kalau jadi dak kecik...

Wednesday, March 10, 2010

KAWAN

Align Centerthis entry special for my best friends.. ngeee. weh tinggal lagi 1 bulan lebih jerk dah nak grade insyallah.. member aku yang paling lama aku knal adalah si budak china muaalaf nih ahh.. JOHAN.. hahaha.. aku knal die pun masa part 1.. masa tuh masing2 kekwat.. muke nak sombong.. lagi2 aku.. wakaka.. x bertegur sgt ngan die.. but.. time is change.. kitorang makin rapat..

dulu die berkemeja(mcm orang tua) dengan seluar slet yang besar(mcm org tua gak) now.. dah banyak berubah.. wakaka.. dulu die kering. mcm ikan kering.. now dah berisik!! dah bleh jadik bapak orang( sbb perut dah kedepan leher berlipat2) wakakaka.. kalau berkawan mesti ada gaduh2 kan.. so normal lar beb.. gaduh2 nih.. wakaka.. tapi salalunye yang keras kepala adalah aku.. yang bagusnya dak cina mualaf nih die cepat minta maaf kat orang.. ekeke.. tapi kalau die dah tak suke kat orang tuh mmg die takkan amik port.. wakaka..

dan sampai ke hari nih.. kitorang berkawan..

pastu tetibe muncul sekor dak pompuan nih.. wakaka.. AZRIANA a.k.a BAM.. ekeke.. aku knal die pun sebab si johan nih.. and sebab kelab debat.. hurmm.. best kenal ngan si bam nih. sbb pale otak die leh tahan.. gile mcm aku.. ekeke.. pantang ajak wat keje gile.. ekeke.. mesti dapat sokongan daripada die.. tapi satu bende jerk tak leh tahan ngan perangai die. cepat emosi. wakaka.. emosi terganggu.. pantang ckp sikit muke confirm dah berubah. huhu.. mcm ayam berak kapur.. ohh ya.. si bam nih slalu touching ngan si johan.. mcm suami isteri.. tapi sekarang si bam dah dengan si KARE.. eekkee.. (die bukan player..) ajeng dengan redha membiarkan si bam pergi dengan si kare..(mati lar aku kene hentam lepas nih.. sbb reka cerita).








apa2 pun aku gembira jadik member korang.. huhu..



AMIREZKA © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute